Nog een heerlijk zomers gerechtje om de laatste zonnige dag te maken! ☀️ Springrolls met porchetta! Vraag jouw fijngesneden porchetta in onze Butcher’s Stores. Porchetta is een heerlijk stukje varkensvlees dat je op verschillende manieren kan gebruiken in verscheidene gerechten.

6 rijstvellen
1 krop ijsbergsla
12 plakjes porchetta
6 eetlepels pickelmayonaise
1 komkommer (in staafjes gesneden)
6 radijzen (in plakjes gesneden)
1 Granny Smith appel (fijngesneden)

  1. Week elk rijstvel afzonderlijk enkele seconden in een bord met lauw water. Zodra de vellen flexibel zijn, leg je ze op een vochtige handdoek.
  2. Schik trapsgewijs drie bladen ijsbergsla op een rijstvel. Top met twee plakjes porchetta.
  3. Verdeel 1 flinke eetlepel pickelmayonaise over de porchetta en werk af met staafjes komkommer, plakjes radijs eb fijngesneden appel.
  4. Rol het rijstvel zo stevig mogelijk op zonder dat het scheurt.

Dit kan je zowel als gerechtje of als aperohapje eten! Laat het smaken